De Orangerie

Weinig vlagvertoon bij opening de Orangerie

Nijmegen – Zonder officieel vlagvertoon, maar met een gezellige receptie is gistermiddag het bejaardencentrum De Orangerie in Malvert geopend. Aan de receptie was een soort “open huis” verbonden; alle genodigden konden gaan en staan waar ze wilden om een kijkje te nemen in het tehuis, dat wordt beheerd door de Katholieke Stichting Bejaardencentrum de Orangerie.

Talloze vertegenwoordigers van allerlei instanties hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om bestuur en directie van het centrum geluk te wensen met het prachtige gebouw, dat ter gelegenheid van de opening vol bloemen stond.

De receptie vormde de inleiding tot enkele feestelijke dagen, waarin alle bij het bejaardencentrum betrokkenen aan bod komen. Zo was er gisteravond een feestdiner voor het bestuur. Op 3 november gaat de vlag in top: na een H. Mis voor de bejaarden is er een uitgebreide koffietafel en een Oranje-diner, ’s avonds treden in de aula de Ricardo’s op.

Het personeelsfeest is op 5 november en het sluitstuk heeft plaats op 7 november: een “open huis” voor de inwoners van Dukenburg, die het bejaardencentrum dan kunnen bewonderen.

Bron
De Gelderlander 23 oktober 1971